Bedste Kreatin pulver

Mange spørger hvad der er det bedste kreatin pulver på markedet, og det er da klart at man gerne vil have det bedste når man træner og gerne vil opnå muskelvækst og styrke hurtigt.

Herunder ser du en liste over ting som du skal kigge efter når du gerne vil have det bedste kreatin pulver:

1) Er det mikroniseret eller kystalliseret kreatin pulver? Det bedste er helt klart mikroniseret kreatin da det optages bedre i kroppen.

2) Er det godkendt i Danmark? Alle kreatin produkter skal godkendes i DK, hvilket sikre en vis kvalitet. Så sørg altid for at spørge og se bevis på dette hvis du handler ved en shop du ikke stoler på.

3) Er det helt rent kreatin eller er der blandet andre ting i? Rigtig mange tilsætter forskellige ting som er billigere end ren kreatin, men tager mere for produktet. Rent kreatin virker bedst, hvis du endelig skal have et kombinationsprodukt er det bedre selv at blande det rene kreatin med druesukker.

4) Er det et forholdsvis kendt mærke? De store kendte mærker såsom Viking, Bodylab, Nutramino, Maxim mv. har mere at tabe ved at sælge dårlige produkter, så det at det er et kendt mærke støtter overbevisningen om at det er kvalitet.

5) Kan producenten fremvise dokumentation for renheden af kreatinet? Det er et krav til alle danske kreatin produkter at de bliver testet. Så alle forhandlere burde ligge inde med en uafhængig analyse af deres produkt.

6) En ekstra fordel er klart hvis producenten også har fået analyseret om produktet indeholder prohormon rester. Hvis produktet indeholder dette kan du blive fældet i en doping kontrol!!!

Der er selvfølgelig flere produkter på det danske marked som lever op til disse grundregler, det mest populære er nok Viking Kreatin pulver

Husk at tage protein sammen med kreatin for at få optimale resultater!