Kreatin måleske – Hvor meget kreatin er der i en teske

Der er en del der har fået noget kreatin hvor der ikke ligger nogen måleske i. De spørger så hvordan de kan dosere hvor meget kreatin de skal have når der nu ikke er nogen måleske i.

Det første du lige skal gøre er at kigge bøtten grundigt igennem. De fleste kreatin producenter putter måleskeen ned i bøtten under produktionen, og selvom den der bliver lagt i toppen så er der altså langt fra producent til forbruger, hvor bøtten er blevet godt og grundigt rystet og derfor kan den nemt have forlagt sig nede i bunden. Derudover er de meget små måleskeerne og også typisk gennemsigtige så de er ikke så nemme at se.

Det mest optimale bortset fra en standard måleske er at bruge en køkkenvægt som de fleste allerede har i hjemmet. Hvis du vil være virkelig professionel anbefaler vi en digital måleske som også er perfekt til mange andre former for madlavning.

Det lader dog til at en del unge mennesker som tager kreatin endnu ikke er nået til stadiet hvor man har brug for en køkkenvægt og i dette tilfælde må vi jo finde en anden løsning. Derfor får du denne hovedregel, den er dog ikke universel da der selvfølgelig er lidt forskel på de forskellige mærker, men den skulle være brugbar nok til at du ikke får alt for meget eller alt for lidt.

Hovedreglen er at en strøget spiseske = ca 11gr. og en strøget teske = ca 5 gr. kreatin

Håber det hjalp nogle derude.