Kre Alkalyn – Ny forbedret form for Kreatin Monohydrat

De færreste i Danmark har hørt om Kre Alkalyn i det at man ikke kan få det godkendt i Danmark endnu. Det er godkendt i alle andre lande men Danmark har som sædvanlig valgt at ligge en underlig linie. Herunder vil vi kort prøve at fortælle lidt om Kre Alkalyn og hvad producenterne mener er fordelen ved denne nye form for kreatin.

Hvad er Kre Alkalyn?

Mange tror fejlagtigt at Kre Alkalyn er en helt ny form for kreatin, men realiteten er at det stadig er Kreatin Monohydrat (den mest dokumenterede form for kreatin)  som bare her er blevet stabiliseret. Kre Alkalyn er altså en ny form for fremstillingsmetode i stedet for et helt nyt kreatin produkt.

Problemet med almindelig kreatin monohydrat er at meget af det omdannes til Creatinin, hvilket betyder at det ikke giver 100% optimal virkning. Med Kre Alkalyn skulle dette problem være løst og derved er du sikker på at du får rent kreatin der virker.

Kan Kre Alkalyn virke på mig hvis almindelig Kreatin ikke har haft nogen effekt?

Mange der ikke har oplevet en effekt ved almindelig kreatin har oplevet dette af 2 grunde. Den ene grund kan være at man holder for lange pauser og derfor ikke træner hårdt nok til at kreatinen egentlig kan virke som den skal. Den anden grund kan være at en del af kreatinen slet ikke er blevet optaget i din krop da det kan være omdannet til creatinin idet du blander det sammen med væske.

Herunder ser du et diagram der viser hvor hurtigt almindelig kreatin  omdannes til Creatinin, som du kan se skal almindelig kreatin monohydrat drikkes MED DET SAMME!

kre-alkalyn-creatinin

kre-alkalyn-creatinin

Andre fordele ved Kre-Alkalyn (fra producentens angivelser)

* Virker med det samme så du behøver ikke køre loading fase eller vente en uge på at dine kreatin depoter er fyldt op.

* Mindre doseringer end med almindelig kreatin monohydrat

* Binder ikke så meget væske i musklerne

* Ingen grund til at køre cykluser, du kan tage det hele tiden

Kre Alkalyn har vist sig at have en god effekt i diverse forsøg og det er helt sikkert et spændende nyt produkt på markedet til de folk som gerne vil prøve den nyeste teknologi, og som IKKE vil rode sig ud i steorider og andre farlige ulovlige produkter.

Som sædvanlig er der mange kopi produkter på markedet som prøver at snylte på det patenterede Kre-Alkalyn trademark. Hvis du vil være sikker på at få det originale og handle nemt og bekvemt og få dem dagen efter du har bestilt anbefaler vi følgende produkter fra muskelzone i Tyskland. Du kan klikke på det danske flag oppe i højre hjørne og se dansk beskrivelse på de fleste produkter:

Kre Alkalyn EFX 240 Kapsler ca. 295 DKK fra Tyskland

Kre-Alkalyn Efx PRO 120 kapsler ca. 298 DKK fra Tyskland

Husk dog at Kreatin Monohydrat i ren form som sælges i Danmark stadig er det mest gennemtestede produkt på markedet, og det virker også hvis du bare drikker det hurtigt!

Skriv gerne i kommentar feltet hvis du prøver det, og lad os høre din mening.